Týden výuky bez hranic v Park Lane 2023-24 skončil, poslední výprava se vrátila ze Šumavy v pátek pozdě večer. Naši studenti si užili týden plný zábavy mimo vyučování, účastnili se pohybových aktivit, výtvarných projektů a učili se celoživotním dovednostem.

V Park Lane klademe velký důraz na to, abychom našim studentům během školního roku poskytli řadu zážitků, a ani tento LWBW nebyl jiný. Děkujeme všem zaměstnancům, kteří se podíleli na organizaci a účasti na těchto aktivitách.

Learning without borders embarked on a journey to explore many different flavours of the world.

Zde je popis akce slovy našeho studenta Vojty T:

Minulý týden jsme se vydali na cestu za poznáním mnoha různých chutí světa. Vytvářeli jsme sladká, slaná a jiná lahodná jídla z celého světa. Jako skupina jsme připravovali pizzu, těstoviny, italské dezerty, hot dogy a sushi. Každý den přinesl úspěchy i karamboly. Naučili jsme se mnoha dovednostem, vytvořili si vzpomínky, které nám dlouho vydrží, a objevili nové chutě. Naše dny byly naplněny zábavou a výrobou výborného jídla, přičemž každý student odcházel domů se svým vlastním chutným výtvorem, který se mu podařilo uvařit.

Naučili jsme se různým dovednostem a technikám. Od smažení řízků a dobrého sushi, až po válení těsta na pizzu, přípravy těsta na těstoviny a vytváření speciálních italských cukrovinek. Den co den jsme čelili výzvám, které jsme museli řešit v rámci skupiny, spousta se potýkala s kulinářskými problémy v kuchyni, ale celkově se nám je podařilo vyřešit a poučit se z nich. Byl to nezapomenutelný zážitek, na který mnozí z nás nikdy nezapomenou.